طراحی کابینت آشپزخانه
نوشته شده توسط : پارس اتیلن

طراحي یک آشپزخانه خوب چیست؟

هدف از طراحی عالی آشپزخانه، به حداکثر رساندن فضای پیشخوان و فضاي کابينت و لذت بردن از استفاده است.

  • ذخیره سازی کافی در مکان های مناسب
  • فضای کافی برای پیشخوان در مکان های مناسب
  • یک منطقه کاری کارآمد
  • مقدار مناسب وسایل با اندازه. اگر آشپزخانه کوچکی دارید، فضای پیشخوان و فضای کابينت ها را فدای یک اجاق گاز خيلي بزرگ نکنید.
  • دسترسی به نور طبیعی و نور مناسب
  • سطح "حریم خصوصی منطقه کاری آشپزخانه" برای شما مناسب است. برخی از افراد می خواهند آشپزخانه ای با میز در وسط کار داشته باشند. برخی دیگر ترجیح می دهند محل کار آشپزخانه دور از دید قسمت غذاخوری باشد و بتوانند کمی آرامش را در آشپزخانه به دست آورند.
  • آشپزخانه تقریباً نزدیک یک ورودی است تا مواد غذایی به راحتی وارد آشپزخانه شوند.

وسایل آشپزخانه خود را دسته بندی کنید.

 

اکنون زمان آن رسیده است که محتویات کابینت آشپزخانه خود را که نگهداری می کنید مرتب کنید. هدف این است که اقلام را به گونه ای دسته بندی کنید که برای نحوه استفاده خانواده شما از آشپزخانه منطقی باشد. بیش از حد نگران ظاهر نباشید. عملکرد برای کابینت آشپزخانه بسیار مهم است. اکثر مردم ترجیح می دهند اقلام غذایی را از ظروف آشپزی/غذاخوری در کابینت آشپزخانه خود جدا کنند. بنابراین بلافاصله می توانید اقلام خود را به این دو گروه تقسیم کنید. سپس گروه ها را از آنجا تقسیم کنید.

به عنوان مثال، اقلام خوراکی را می توان به نوشیدنی ها، مواد پخت، تنقلات، کنسروها و هر غذای دیگری که نگه می دارید تقسیم کرد. ظروف پخت و پز / ظروف غذاخوری را می توان به قابلمه و تابه، ظروف پخت و پز، تخته برش، بشقاب و کاسه، لیوان و لیوان و موارد دیگر تقسیم کرد. جزئیات کاملاً به شما بستگی دارد، اما بازی آخر این است که وقتی همه چیز را به کابینت برگردانید، هر زیرمجموعه را با هم نگه دارید.

وسایل را به کابینت آشپزخانه اختصاص دهید.

 

قبل از اینکه همه چیز را کنار بگذارید، عقب نشینی کنید و نحوه استفاده از آشپزخانه خود را ارزیابی کنید. شما می خواهید که تمام وسایل آشپزخانه خود را تا حد امکان به جایی که بیشتر استفاده می کنید نزدیک کنید. در تغییر مکان اقلامی که قبلاً در آن ذخیره می‌کردید تردید نکنید. به عنوان مثال، اگر ادویه های آشپزی خود را در کابینت کنار اجاق گاز راحت تر می کنند، لازم نیست آن ها را در انبار نگهداری کنید.

علاوه بر این، به طور استراتژیک برنامه ریزی کنید که چگونه موارد را در هر کابینت قرار دهید. به عنوان مثال، بگویید تصمیم گرفته اید یک کابینت را به تمام لیوان ها و لیوان های نوشیدنی خود اختصاص دهید. اگر هر روز قهوه می نوشید و فقط یک بار در ماه یک لیوان شراب می نوشید، نیازی نیست که هر دو نوع لیوان را در کابینت قرار دهید. شما می توانید لیوان های شراب را در پشت قرار دهید، بنابراین فنجان های قهوه برای رسیدن به آن راحت تر هستند. برای ظروف غذاخوری و ظروف روزمره خود در مقابل وسایلی که فقط در مناسبت های خاص استفاده می کنید، همین رویکرد را در نظر بگیرید. و به یاد داشته باشید که لازم نیست همه چیز را به کابینت خود برگردانید. ممکن است برخی از اقلام را بهتر روی پیشخوان آشپزخانه یا جای دیگری قرار دهید تا فضای کابینت آزاد شود.

همانطور که اقلام خود را به کابینت ها اختصاص می دهید، در نظر بگیرید که چه چیزی برای نگهداری در کابینت های بالایی در مقابل کابینت های پایینی بهتر است.

چه چیزی در کابینت های بالایی نگهداری شود؟

 

وسایل آشپزخانه زیر برای نگهداری در کابینت های بالایی ایده آل هستند:

  • غذا: هدفتان این است که غذا را درست بالای کابينت آشپزخانه خود ذخیره کنید، فضای پیشخوانی که معمولاً برای تهیه غذا از آن استفاده می کنید. به این ترتیب، می توان به راحتی در حین تهیه غذا به آن دسترسی داشت. با این حال، اگر انباری دارید، ابتدا از آن برای نگهداری مواد غذایی استفاده کنید تا کابینت های خود را برای سایر وسایل آشپزخانه آزاد کنید.
  • لیوان‌ها و ظروف: لیوان‌ها و ظروف را روی ماشین ظرفشویی یا قفسه‌های خشک کن نگهداری کنید تا به راحتی وسایل را کنار بگذارید.
  • کتاب‌های آشپزی: کتاب‌های آشپزی را در دورترين کابینت خود نگهداری کنید، زیرا احتمالاً به اندازه سایر موارد به سراغ آن‌ها نمی‌روید.
  • ظروف نگهداری مواد غذایی: ظروف نگهداری مواد غذایی را درست بالای فضای پیشخوانی که هنگام پر کردن آنها از غذا استفاده می کنید، قرار دهید.

چه چیزی در کابینت های پایینی نگهداری شود؟

 

کابینت های پایینی جای مناسبی برای این موارد هستند:

لوازم خانگی: لوازم آشپزخانه را در کابینت های پایینی درست زیر محل کار اصلی خود نگهداری کنید تا در هنگام آماده سازی غذا به راحتی دسترسی داشته باشید. اگر روزانه از یک دستگاه استفاده می کنید، آن را به میز خود منتقل کنید.
قابلمه‌ها، تابه‌ها و قالب هاي پخت: قابلمه‌ها و تابه‌ها را در یک کابینت پایین‌تر کنار اجاق گاز قرار دهید و قالب هاي پخت را نزدیک اجاق گاز نگه دارید (اگر جدا از اجاق گاز باشد). برای صرفه جویی در فضا، قابلمه ها را کنار هم قرار دهید. یک قفسه برای نگهداری درب ها و قالب های پخت کيک به صورت عمودی نیز برای به حداکثر رساندن فضا مفید است.
کاسه های مخلوط کن و تخته های برش: این اقلام را در یک کابینت پایین تا جایی که ممکن است نزدیک به قفسه خشک کن یا ماشین ظرفشویی قرار دهید تا راحت نگهداری شود.
لوازم نظافت: لوازم نظافت آشپزخانه را در یک کابینت پایینی، ترجیحاً زیر سینک قرار دهید. اگر بچه های کوچک یا حیوانات خانگی دارید، یک قفل ضد کودک روی کابینت در نظر بگیرید. و اگر کابینت بیش از یک قفسه دارد، در صورت نشتی یا ریختن مواد تمیزکننده را در قسمت پایینی نگهداری کنید. همچنین، هرگز لوازم نظافت را در بالای غذا یا در همان قفسه قرار ندهید.

اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه

 

در اینجا چند فاجعه در طراحي کابینت آشپزخانه که بايد از آن پرهيز کنيد ذکر شده است:

 

  • جزیره ای که مثلث کار را قطع می کند. راه رفتن از یخچال تا سینک فاصله زیادی است.
  • کابينتي بلند که سطح فضای مسطح کابينت را قطع می کند. فضای پیش‌خوان در آشپزخانه‌ها طلایی است، بنابراین تمام آن صفحه تخته کابينت را با یک واحد کابينت در وسط قطع نکنید.
  • آشپزخانه های بزرگ با مثلث های کاری عظیم. این مانند مثال بالاست به بدون جزیره. اکنون که این انسداد از بین رفته است، هنوز مشکل یک مثلث کاری بزرگ وجود دارد - با این طراحی آشپزخانه هر وعده غذایی 10 مایل پیاده روی خواهید کرد.
  • آشپزخانه هاي باريک و بلند. اگر آشپزخانه خود را به جاده ای تبدیل کنید که به هیچ جا نمی رسد امکان برخورد با همديگر هنگام آشپزی وشلوغ شدن روی می دهد.

مهم ترین خدماتی که ایوان سبز در سیاست کاری خود قرار می دهد: مشاوره، بازدید از محل پروژه و ارائه پیشنهاد مناسب، طراحی خلاقانه با استفاده از نرم افزارهای تخصصی جهت ترسیم نقشه ها بر اساس کاربری فضا، برآورد هزینه براساس طرح ارائه شده، تولید و اجرای پروژه با استفاده از متریال مرغوب، معتبر و استاندارد می باشد.

 

تماس با ما

 

آدرس: خیابان میرداماد – خیابان نساء – خیابان مسعود سیفیه – پلاک 38 واحد 2

شما می‌توانید جهت دریافت خدمات و یا راهنمایی بیشتر با شماره تلفن‌های زیر تماس بگیرید.

۰۲۱-۲۲۷۹۵۳۴۰


۰۹۱۲-۲۸۳۵۵۶۲

منبع: https://interior-designer.ir/

 





:: برچسب‌ها: طراحی کابینت آشپزخانه , طراحی چیدمان کابینت آشپزخانه , طراحی کابینت مدرن و کابینت کلاسیک , اشتباهات رایج در طراحی آشپزخانه , گروه معماری و دکوراسیون داخلی ایوان سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 تير 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: